Primera reunió dels accionistes d’EL GRAN CAPITAL a la Fundació Joan Miró de Barcelona.

Dissabte 17 d’octubre, les accionistes d’El GRAN CAPITAL es varen reunir a la Fundació Joan Miró de Barcelona convocats per plantar les tres primeres alzines de les dues mil que pensen plantar aquesta tardor, presentar el manual de Com fer créixer el capital  i els Títols d’accionista.

A la reunió de l’assemblea general d’accionistes, que a hores d’ara són un centenar, va fer la benvinguda Dolors Ricart en nom de la fundació. L’informe general presentat per Jordi Bigues va ser interromput pel clown Claret Papiol que es va adreçar al públic fent l’advertiment de no ensopegar amb cap pedra. Una vegada refet el guió es va celebrar que tot plegat fos el resultat de diverses complicitats que permetran plantar aquesta tardor dues mil alzines filles de les glans de l’Alzina d’en Bigas Luna.

Els accionistes varen recollir alzines, el manual per custodiar el seu creixement i els títols d’accionista. Tot l’acte va tenir lloc al pati de l’edifici que dóna a la ciutat de Barcelona. En aquest indret s’han plantat tres alzines, amb motiu del quaranta aniversari.

 

Entrevista a BTV:

EL GRAN CAPITAL a BTV

Entrevista de l'Albert Punsola al Jordi Bigues:

EL GRAN CAPITAL a Sostenible.cat       

Històric

1. RECOL·LECCIÓ DE GLANS (novembre 2013 - febrer de 2014)

2. PLANTACIÓ A L’HIVERNACLE (gener 2014 – estiu 2014)

3. PLANTACIÓ A L’EXTERIOR (estiu 2014 – tardor 2015)

4. Està en marxa el quart pas. Tu ets la protagonista d’aquesta pel·lícula